Om dekorbetong

Dekorbetong flatstøp er tradisjonelt en mønstret og overflatebehandlet betongbelegning som støpes på stedet av ferdigbetong til en tett og heldekkende plate, med ønsket farge og overflatestruktur

Dimensjon, platekonstruksjon og armering, blir bestemt av grunnforhold og belastning. Til f.eks. gårdsplasser og områder med lett biltrafikk er vanlig platetykkelse ca.8-10 cm betong som armeres og støpes på ferdig avrettet grunn av stabilt materiale med nødvendig fall

Dekorbetong vertikalstøp blir benyttet til trapper, kanter og vegger. Støpingen foregår på byggeplassen, og er ofte gjort på frihånd uten bruk av forskaling.

Dekorbetong tynnstøp (tykkelse min. 15 mm) er en polymerbetong med fiberarmering som er spesielt egnet til påstøp av innvendige gulv, samt støping av benkeplatertil kjøkken, bad osv. Vi kan også støpe bord og andre møbler av betong.

Dekorbetong overflatebehandling er basert på spesielle metoder for å oppnå ønskede resultat. Du kan velge mellom en mengde forskjellige naturstein-mønstre og fargenyanser som gir en overflatestruktur med unike effekter. De klare fine fargene kan fremheves av en glasur-forsegling (glans eller matt) med en ekstra beskyttelse mot smuss.

Du kan også velge en glattslipt og glans-polert betongoverflate. Dette gir i tillegg mulighet for en kunstnerisk utfoldelse med dekorasjon og fargelegging.

Vi tilbyr opplæring til samarbeidspartnere i Norge.

Vi har en målsetning om å tilby opplæring til samarbeidspartnere i Norge

Vi leverer alt nødvendig utstyr og materiell for at disse selvstendig kan utføre Dekorbetong i sitt eget marked.

Dette gir tilgang på et stort og komplett utvalg av spesialutviklet verktøy, former og materialer med et bredt spekter av mønstre, overflatestruktur og fargesammensetninger.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon