Om dekorbetong

Dekorbetong er betong med mønster som støpes på stedet av ferdigbetong til en tett og heldekkende plate, med ønsket farge og overflatestruktur. Med naturtro effekter og vakre detaljer, er dekorbetong en dekorativ og estetisk løsning. Det er vedlikeholdsfritt – noe som gjør det lett å holde rent, og man unngår sjenerende ugressvekster. Dekorbetong er både miljøvennlig og holdbart, med en frostsikker overflate som tåler stor slitasje i årevis. Med den raske prosessen det er å legge dekorbetong, er dette en svært økonomisk løsning i forhold til andre sammenlignbare produkter.

Innkjørsler og uterom

Dimensjon, platekonstruksjon og armering, blir bestemt av grunnforhold og belastning. Til f.eks. gårdsplasser og områder med lett biltrafikk er vanlig platetykkelse ca.8-10 cm betong som armeres og støpes på ferdig avrettet grunn av stabilt materiale med nødvendig fall

Trapper murer og vegger

Dekorbetong vertikalstøp blir benyttet til trapper, kanter og vegger. Støpingen foregår på byggeplassen, og er ofte gjort på frihånd uten bruk av forskaling.

Innvendige gulv og benkeplater

Dekorbetong tynnstøp (tykkelse min. 15 mm) er en polymerbetong med fiberarmering som er spesielt egnet til påstøp av innvendige gulv, samt støping av benkeplater til kjøkken, bad osv. Vi kan også støpe bord og andre møbler av betong.

Overflate og fargevalg

Dekorbetong overflatebehandling er basert på spesielle metoder for å oppnå ønskede resultat. Du kan velge mellom en mengde forskjellige naturstein-mønstre og fargenyanser som gir en overflatestruktur med unike effekter. De klare fine fargene kan fremheves av en glasur-forsegling (glans eller matt) med en ekstra beskyttelse mot smuss. Du kan også velge en glattslipt og glans-polert betongoverflate. Dette gir i tillegg mulighet for en kunstnerisk utfoldelse med dekorasjon og fargelegging.

Mur dekorbetong, strukturbetong
Trapp av dekorbetong
Mur og platting av dekorbetong, strukturbetong

Dekorativt

Med vår dekorbetong får du naturtro effekter og vakre detaljer. Vi er svært tilpasningsdyktige, og strekker oss langt for at du skal få akkurat det resultatet du ser for deg.

Miljøvennlig

Vår dekorbetong er produsert av naturlige forekomster, og har lang levetid, og er derfor å anse som en svært miljøvennlig løsning.

Økonomisk

Med kort støpetid, og et svært holdbart og vedlikeholdsfritt materiale, er dekorbetong en svært økonomisk løsning i forhold til andre sammenlignbare produkter. Både på kort og lang sikt.

Kontakt oss for et prisestimat

Basert på en enkel målsatt skisse med areal og nødvendige opplysninger, kan vi gi et komplett pristilbud for ditt prosjekt. Kontakt oss i dag for et prisestimat.